Внаслідок обстрілу пошкоджено інфраструктурний обʼєкт: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 31 жовтня

31.10.2023 pravdazp.net 0

Сьогодні, 31 жовтня, протягом дня ворог 4 рази обстріляв Нікопольщину та застосував 2 дрони–камікадзе. Били по самому Нікополю, Марганецькій, Покровській та Червоногригорівській громадах.

Організував декілька каналів для втечі ухилянтів за кордон: повідомлено про підозру ексзаступнику голови Служби судової охорони

31.10.2023 pravdazp.net 0

Служба безпеки зібрала доказову базу на колишнього заступника Голови Служби судової охорони, який організував масштабну схему нелегального виїзду чоловіків за межі України.

Вчинив стрілянину та поранив містянина: у П’ятихатках затримали зловмисника

31.10.2023 pravdazp.net 0

Поліцейські встановили, що 22 жовтня ввечері, біля одного із магазинів в місті П'ятихатки, між знайомими чоловіками виникла суперечка. Врегулювати конфлікт підозрюваний вирішив за допомогою зброї […]

У Кам’янському районі затримали 31-річного чоловіка за серію крадіжок з домівок містян

31.10.2023 pravdazp.net 0

Підозрюваний викрадав з будинків цінні речі власників – мобільні телефони, гроші, комп’ютерну техніку та електроінструмент. Наразі слідчі встановили його причетність до семи злочинів.

Вимагав гроші за місце на кладовищі: у Дніпрі повідомлено про підозру службовцю міськради

31.10.2023 pravdazp.net 0

У Дніпрі повідомили про підозру службовцю комунального підприємства «Міська ритуальна служба» Дніпровської міськради в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).