На базі одного із запорізьких шелтерів для ВПО відкрили дитячий майданчик

Завдяки гранту на базі одного з шелтерів в Запоріжжі відкрили сучасний дитячий майданчик на 75 квадратних метрів.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА, передає 061

Шелтер «Патріот» входить до переліку місць компактного проживання ВПО в Запорізькій області. Тут проживають вимушені переселенці, проводяться заходи та тренінги для дітей та дорослих, здійснюється передача гуманітарної допомоги.

Завдяки гранту від Угорської екуменічної служби допомоги на подвір’ї шелтера облаштували дитячий майданчик, а на кухні – встановили нову витяжку та придбали стабілізатор напруги.

Частину витрат волонтери покрили самостійно. На сьогодні в шелтері разом з батьками проживають 11 дітей. Вони з радістю почали випробовувати гойдалки, пісочниці та каруселі. Але цей майданчик відкритий не тільки для мешканців шелтеру. Він доступний також для дітей, які проходять тут різноманітні тренінги. Також без обмежень погратися можуть і діти з навколишніх будинків.

«Завдяки підтримці спонсорів ми змогли облаштувати цей дитячий простір та закрити інші нагальні потреби тимчасового прихистку для ВПО. Докладаємо максимальних зусиль для створення комфортних умов життя для переселенців», – розповіла керівник шелтеру Інна Лук’янова.

Джерело: 061.ua