У Запоріжжі чотирьом посадовцям міськради погодили закордонні відрядження

Чиновники мерії Запоріжжя отримали дозвіл на відрядження у США, Францію, Бельгію і Польшу. Вояжі в.о. мера і трьох заступників міського голови коштуватимуть бюджету майже 144 тисячі гривень.

Про це повідомляє 061 з посиланням на рішення виконкому мерії Запоріжжя.

17 вересня виконавчий комітет міської ради Запоріжжя погодив закордонні відрядження для чотирьох посадовців. В.о. мера Запоріжжя Регіна Харченко виїхала для візитів у Вашингтон і Річмонд (США), щоб взяти участь у зустрічах Центру стратегічних і міжнародних досліджень (СSIS) і проекту USAID “Говерла”. Секретар міської ради перебуватиме у відрядженні з 19 вересня по 9 жовтня. Вартість візиту посадовиці коштуватиме міському бюджету 60 тисяч гривень. Левову частку витрат складуть добові у США по 80 доларів США добу (52 тисячі гривень).

Заступник мера Запоріжжя Сергій Білов також поїхав у Річмонд (США) на запрошення Університету Річмонда. Посадовець перебуватиме у відрядженні з 20 вересня по 2 жовтня. Зазначається, що заступник мера братиме участь у зустрічах для “налагодження змістових зв’язків, вивчення потенційних партнерств та обміну досвіду у сферах освіти у культури”. Візит Білова коштуватиме бюджету 33,6 тисяч гривень. Найбільші витрати закладені на добові у США з розрахунку 80 доларів на добу перебування (29,7 тисяч гривень).

Заступниця мера Запоріжжя Елла Слепян отримала погодження на відрядження у Страсбург (Франція) і Брюссель (Бельгія). У закордонний візит чиновницю запросив юрфак Львівського національного університету і “Асоціація нескорених громад”. Вояж посадовиці триватиме з 21 вересня по 9 жовтня. Поїздка обійдеться міському бюджету у 26,2 тисячі гривень. Добові перебування у Франції складатимуть 80 доларів США на добу (23,1 тисяча гривень).

Також у міській раді погодили закордонну поїзду заступника мера Віктора Гординського. Посадовець отримав запрошення від компанії PGE Energia Ciepla S.A. відвідати Ряшів (Польща). Заступник міського голови ознайомиться з роботою когенераційної газової установки на теплоелектростанції. Відрядження триватиме з 19 по 23 вересня. Вартість візиту коштуватиме бюджету 23,9 тисяч гривень. Найбільша витрата коштів передбачена на оплату готеля (14,8 тисяч гривень) та добові (7,5 тисяч гривень).

Раніше 061 публікував фоторепортаж з наслідками нічного обстріла Запоріжжя.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Джерело: 061.ua