У Запоріжжі КП «Тепломережі» заплатить 105 тисяч гривень за колумбійську каву

Концерн « Міські теплові мережі» Запорізької міської ради оголосило тендер на закупівлю 150 кг кави на суму в 113 тисяч гривень. Під час аукціону комунальники відхилили найдешевші пропозиції і обрали переможцем приватну фірму, що надала найдорожчу пропозицію.
Про це повідомляє 061 з посиланням на інформацію в реєстрі публічних закупівель «Prozorro».
Згідно технічного завдання мова йде про придбання кави в зернах, що призначена для використання у кавоварці. Тип обсмажування – еспресо; країна походження (сорт кави) – Колумбія. Смак – груша, чорний шоколад, родзинки.

«Потрібен сорт кави – 100% арабіка, смак – груша, чорний шоколад, родзинки (зазначаємо, що всі три та тільки ці три смаки повинні бути присутніми і відчуватися в каві)», – зазначає у відподях на запитання тендерний комітет.
Рік виготовлення кави 2021-2022 роки з гарантійним строком не менше 12 місяців з моменту поставки товару. Доставити каву мають адміністрації підприємства у декілька партій до кінця року.
В аукціоні прийняли участь три Товариства з обмеженою відповідальністю і один ФОП.  Цікаво, що «Тепломережі» надало відмову тим постачальникам, які запропонували найнижчу ціну на каву в 70, 71 і 87 тисяч гривень. В аргументації вказано, що учасники надали пропозиції у невстановленій формі та без вказання виробника товару, інший учасник не надав копії сертифікатів якості заводу-виробника, а третій –  технічну специфікацію.

Зрештою, переможцем обрали фірму «Агрантек» з Києва, що зареєстрована на мешканку селища Миронівський Донецької області Ганну Кириліну. Вона надала пропозицію в 105 тисяч гривень. Таким, чином за кілограм кави «Тепломережа» заплатить 700 гривень. При цьому в інтернат-магазинах у розницю можна знайти арабіку в зернах з Колумбії за 560-700 гривень, хоча і з іншими смаками.

Договір комунальників з «Агрантеком» поки що не підписаний, в електронній системі з ранку оприлюднили намір підписання угоди.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що директорка комунального інтернату підозрюється і отриманні 100 тисяч гривень «відкатів» від постачальника продуктів

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
 
Джерело: 061.ua