В патрульній поліції Запоріжжя розпочали службове розслідування через бійку на футбольному матчі

Вчора вдень, 15 червня, на футбольному полі на стадіоні КПУ( Локомотив) під час футбольного матчу між командою Хортицької національної академії та патрульною поліцією відбулася бійка, під час якої одного з гравців вдарили цеглою.

Про це повідомляє 061.

У соцмережі поширюється відео з цього футбольного матчу, де можна побачити, що приводом послужило те, що 16-річний представник команди ХНА потягнув за футболку гравця команди патрульних і між ними розпочалася бійка.

Коли їх вже розняли, то на полі з’явився інший чоловік. Він неочікувано підбіг та вдарив гравця команди поліції цеглою по голові.

Як повідомляє журналіст В'ячеслав Твердохліб, нападником з цеглою, ймовірно, був батько одного з юних футболістів. Він у відповідь також отримав тілесні ушкодження і звинувачує в цьому правоохоронців.

«Щодо бійки під час футбольного матчу за участі команди управління патрульної поліції в Запорізькій області Повідомляємо, що керівництвом управління призначене службове розслідування щодо встановлення всіх обставин події, – повідомили в патрульній поліції Запоріжжя.

На сайті МФЛ зазначено, що матч відкладено.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі під час бійки дівчина-підліток стрибнула з даху будівлі.

Джерело: 061.ua