Запорізький депутат та адвокат повідомив про спробу підпалу автомобіля його дружини

Депутат Запорізької обласної ради та адвокат Дмитро Майстро повідомив про те, що невідомі в цю п’ятницю, 14 червня, здійснили спробу підпалити автомобіль його дружини на парковці одного з комунальних закладів міста.

Про це повідомляє 061 з посиланням на допис адвоката в мережі Facebook.

До кінця зловмисники свій намір не довели та машину не підпалили.

«На щастя, та дякуючи Богові, дружина не постраждала, довести свої наміри до кінця вони не змогли. В результаті таких дій зіпсовано фарбування авто і воно підлягає перефарбуванню. Це відбувалося серед білого дня, на стоянці біля одного комунального закладу міста Запоріжжя», – зазначає Майстро.

У 2021 році невідомі вже здійснювали напад на самого Дмитра Майстро – його сильно побили четверо молодиків, коли він йшов на роботу. До цього зловмисники здійснювали два напади на його громадську приймальню. Це розслідування так нічим і не завершилося і причетних правоохоронці не знайшли.

Адвокат пов'язує спробу підпалу автомобіля його дружини, яка згідно з декларацією працює в одному з центрів первинної медико-санітарної допомоги, з тиском на нього.

«Ці протиправні дії вчинилися невідомими особами з метою тиску на мене та можуть бути повʼязанізмоєюдепутатськоюігромадськоюдіяльністюабозхуліганськихмотивів», – зазначив правозахисник.

За фактом цієї події Майстро написав заяву до правоохоронних органів і сподівається, що цю справу розслідуватимуть.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з’явилося відео з підозрюваним у вбивстві посадовця мерії Запоріжжя

Джерело: 061.ua