Запорожский нардеп написал на Тимошенко заявление в СБУ: за госизмену, – ДОКУМЕНТ

Депутат поставил Тимошенко в один ряд с Добкиным, Мураевым, Вилкулом и Саакашвили

Вчера, 10 июня, запорожский нардеп Игорь Артюшенко написал заяление в СБУ на Юлию Тимошенко. Депутат обвиняет лидерку "Батькивщины" в государственной измене. Об этом идет речь в документах, опубликованных нардепом.

"Маючи вищу медичну освіту, це питання по відношенню до деяких політиків задаю собі не вперше, але все частіше. Спочатку – Добкін, Новинський, Мураєв, Вілкул і Ко, потім – Саакашвілі і Савченко, тепер – Тимошенко.І цей список не є вичерпним.

Що криється за їх публічними заявами, які повністю чи частково повторюють тези російських пропагандистів? Тези, що маніпулюють свідомістю українських громадян, поширюють та інформаційно посилюють міфологію агресора.Може це дурість та повне нерозуміння того, що війна спочатку виграється в головах, а вже потім на полі бою?Чи це патологічна брехня, як один з симптомів психічного розладу, при якому особа некритично вірить у реальність вигаданого і, що логічно, не може відповідати за свої дії?Або ж це бажання прийти до влади за будь-яку ціну? І ціна буде дуже висока, бо росія просто так гроші на піар нікому не дає. То чим будуть віддавати? Суверенітетом? Територією? Стратегічними підприємствами? Історією? Релігією? Самим правом бути українцями?

Тоді це усвідомлена, чітко спланована та організована дія, мета якої – перекладання відповідальності за війну, окупацію та вбивства зі злочинного кремлівського режиму на здорову українську голову, сіяння хаосу і зневіри серед наших громадян, ослаблення української держави і нашої обороноздатності. І назва дії – державна зрада, що має чітке визначення у Кримінальному кодексі", – написал нардеп на своей странице в соцсети.

Напомним, ранее Юлия Тимошенко заявила, что президент хочет избежать выборов, поэтому ведет переговоры с лидерами так называемых "ДНР" и "ЛНР".

"Він хоче, щоб воєнний стан, і щоб усе палало", – так Тимошенко говорила якобы о плане Порошенко в эфире утреннего шоу.

После выхода передачи в эфир в сети появился фейк, что программу закрывают из-за слов Тимошенко. Однако, администрация общественного телевидения объяснила: о закрытии программы предупредили за месяц, причина – неоднократные нарушения стандартов журналистики.

Позже эти заявления о военном положении и Украине в огне Тимошенко во время утреннего эфира программы "Доброго ранку, Країно!" высмеял ведущий популярного интернет-шоу Майкл Щур:

Напомним, в начале лета Артюшенко внесли в список «зашкварных» мажоритарщиков.

Читайте также:В ОГА рассказали, кто и за что попросил Порошенко присвоить «заслуженное» звание «адмиралу» Авдеенко