Жителі Запоріжжя та області, чиє житло пошкоджене внаслідок обстрілів, можуть отримати допомогу на ремонт від благодійників

В благодійній організації "БФ “Карітас Запоріжжя” приймають заявки на легкі ремонти в межах проєкту “Багатосекторна допомога постраждалим від війни в Україні" за підтримки USAID. Отримати допомогу можуть вразливі категорії населення Запоріжжя та Запорізької області, чиє житло було пошкоджене внаслідок обстрілів.

Про це 061 повідомили в "БФ “Карітас Запоріжжя”.

Стати учасником проєкту можуть ті жителі регіону, чиє житло має пошкоджені вікна, двері або незначні пошкодження даху.

– Не маючи достатніх коштів для ремонту, постраждалі люди закрили плівкою та фанерою свої вікна, двері та дах. Проте така міра є тимчасовою, наразі власники будинків, що мають часткові руйнування, зможуть отримати допомогу у вигляді легких ремонтів. Наразі активно відбувається реалізація напрямку, що пов’язаний з ремонтом, – соціальні працівники та інженери виїжджають на місця руйнувань, оглядають пошкоджене житло та проводять заміри, щоб розрахувати необхідну кількість матеріалів для його відновлення, – повідомили в "БФ “Карітас Запоріжжя”.

Отримати більше інформації щодо умов участі та надання допомоги можна отримати за телефоном 050 449 21 09 (з понеділка по п’ятницю, з 09:30 до 17:30). Також можна зареєструватися за посиланням https://forms.gle/iF6bnLAigemdpKxP9, вказавши свої дані, щоб з вами зв’язався фахівець.

Як раніше писав 061, вночі в Запорізькій області знищено ворожий «Шахед».

Джерело: 061.ua