Група нардепів, представників Міноборони та Генштабу оцінила підготовку фортифікацій на Запорізькому напрямку

На Запорізькому напрямку продовжується будівництво фортифікаційних споруд. Вчора на території регіону з цього приводу була виїзна інспекція групи народних депутатів, заступника міністра оборони, а також командувача Сил підтримки Збройних сил України.

Про це під час брифінгу повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає 061.

Група відвідала 5 позицій, на яких продовжуються роботи, та вже закінчені роботи з будівництва фортифікаційних споруд

«За результатами можна сказати, що Запорізька область отримала оцінку задовільно. Ми на сьогодні виконуємо ті завдання, які поставлені нам в строк. І я впевнений, що завершення виконання цих завдань буде рівно в той термін, який нам доведено найвищим військово-політичним керівництвом, прем'єр-міністром. Тож, сьогодні цей процес рухається. Хочу заспокоїти мешканців міста Запоріжжя і в цілому нашої держави, тому що військові на запорізькому напрямку тримають фронт не лише Запоріжжя», – розказав Федоров.

Посадовець анонсував, що влада обов’язково через призму безпеки, в першу чергу, як для цивільних, так і військових, більш детально освітить проєкт з будівництва фортифікацій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на будівництво фортифікаційних споруд на Запоріжжі з державного бюджету виділено 1,3 млрд грн.

Джерело: 061.ua