Гурт “ТІК” виступає на святковому онлайн-концерті у Запоріжжі

Зірковим гостем онлайн-концерту до дня народження комбінату «Запоріжсталь» стала популярна українська група «ТІК»

На телеканалі TV5 продовжується святковий оналйн-концерт, присвячений 88-річчю комбіната “Запоріжсталь”. Це родинне свято. Тому не випадково, що виступити на концерті запросили популярну українську групу «ТІК», яка привітала усю родину комбінату “Запоріжсталь” із днем народження.

-Добрий вечір, Запоріжжя, добрий вечір «Запоріжсталь»! Бажаємо всім вам — хай у роботі й у житті панує мир та буде щастя, — побажав лідер групи «ТІК» Віктор Бронюк. — З днем народження, «Запоріжсталь»!

ТІК

Ця група подобається людям разного віку.

— У нас шокова вікова категорія. Я завжди жартую, що до нас приходять у соціальному зрізі від студента до президента та від піонера до пенсіонера. Мене тішить той факт, що на концерти йдуть родинами, — розповідав соліст групи «ТІК» Віктор Бронюк в інтерв`ю виданню «Укрінформ». — Нерідко можна побачити, що в одному ряду сидять тато, мама і дітки. Є таке, що приїжджають люди з інших міст і навіть країн. Це завжди тішить. Коли працювали в прикордонній зоні, біля польського кордону, українці з Польщі приїжджали на концерт. Працювали в Ізмаїлі – й там були люди з Болгарії, Молдови та Румунії. Було таке, що автомобілем їду Європою, а на болгаро-румунській переправі йшов митник, який колись стажувався на кордоні Румунія-Чернівці, і він мене впізнав. Каже, що знає мене як українського співака. Це приємно.

ТІК

Мало хто знає про це, але вони за тверезість і культуру, бо саме так розшифровується назва їх гурту. Для них не важливо, велика сцена чи маленька, адже там, де вони з’являються, завжди панує свято та звучать найкращі українські хіти, часто — з юмором. Хто ж не знає їх знаменитих «Оленів»?

ТІК

А ще група «ТІК» любить співати пісні, пов`язані з іменами. На питання «Индустриалки» — чому (коли «ТІК» виступав у Запоріжжі на концерті до Дня Незалежності у 2017 році), Віктор Бронюк відповів:

— Ми кон’юнктурники. Написали колись пісню про Свєту. А потім нас стали просити написати про Олю, про Сергія. «Свєта» з’явилася в нас сама по собі. Ми якось зачепилися за цей напрямок, і начебто намагаєшся на цьому не зациклюватися. Але минає час, відбувається якась цікава історія, яка отримує життя у пісні, і ми відпускаємо її у світ. Не повірите, але тепер у кожному місті просять написати такі пісні. Тож у нас багато роботи.

ТІК

До речі, цього літа група «ТІК» презентувала нову пісню під назвою «Лілька». Впевнені, кожному слухачеві є до смаку поєднання сінті-попа та запальної гуцульської музики.

Як повідомив «Индустриалке» Віктор Борнюк, група «ТІК» визначилась, що працює у жанрі «весняний панк з елементами філософської еротики».

Довідка «Индустриалки»

«ТІК» (Тверезість і Культура) — український музичний гурт, який навесні 2005 року заснували випускники Вінницького державного педагогічного університету. Її незмінний фронтмен — Віктор Бронюк. Перший виступ музикантів у Вінниці на концерті гурту «Таліта Кум» перед тисячною аудиторією виявився вдалим і цей день вважається днем народження гурту «ТІК» — 2 червня 2005 року.

Фронтмен гурту Віктор Бронюк у 2006 році написав пісню «Олені» та записав її разом із гуртом «Ляпис Трубецкой». Твір одразу став візиткою «ТіКу» та піднявся на найвищі сходинки українських радіостанцій. Сьогодні фронтмена гурту впізнають на вулиці, беруть автографи та фотографуються. «ТіК» виступає на найтоповіших фестивалях України, а також за кордоном.

Нагадаємо, що кожен може переглянути святковий концерт до 88-річчя «Запоріжсталі» у себе вдома.

Приєднуйтесь до привітань на сторінці «Запоріжсталі» у Facebook. Протягом вечора ваші побажання улюбленому комбінату та колегам транслюватимуться на екрані.

Читайте також: Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» привітав співробітників підприємства у прямому ефірі.

Сообщение Гурт “ТІК” виступає на святковому онлайн-концерті у Запоріжжі появились сначала на Индустриалка – новости Запорожья.