Комунальна установа Запорізької міськради замовила ремонт автівок на СТО на мільйон гривень

Комунальна установа "Автогоспцентр" Запорізької міської ради оголосила тендер на послуги з поточного ремонту і технічного обслуговування автомобілів на суму в 1 мільйон 8 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

В тендерній документації зазначається, що надавач послуг – станція технічного обслуговування має знаходитися виключно в межах Запоріжжя на відстані не більше 10 км від місцезнаходження транспортних засобів замовника (проспект Соборний, 206). Поточний ремонт і технічне обслуговування протягом року мають пройти 32 службових автомобіля міськради. Серед них є, як Toyota Camry 2020 року випуску, так і ЗАЗ 110206 1993 року. В перелік ТО має входити діагностування та ремонт (заміни вузлів) рульового керування;) ходової частини автомобіля; ремонт двигуна автомобіля; регулювання кутів встановлення коліс.

Гарантійний термін на встановлені запчастини та виконані роботи повинен бути не менше 6 (шести) місяців або не менше 10 000 км пробігу з моменту підписання сторонами акту приймання-передачі наданих послуг

Потенційні учасники мають забезпечити банківську гарантію в 10080 гривень. Серед кваліфікаційних критеріїв зазначена наявність не менше 9 постів для проведення ремонту та технічного обслуговування автомобілів, шиномонтажний пост, пост мийки автомобілів, стенд діагностики та ремонту стартерів та генераторів, обладнання для проведення комп'ютерної діагностики електронних систем, стенд регулювання кутів розвалу-сходження коліс 3-вимірний, обладнання для регулювання світла фар, обладнання для діагностики, промивки та ремонту дизельних та бензинових паливних форсунок; обладнання для ремонту двигунів; обладнання для діагностики і ремонту систем кондиціювання; обладнання для проведення повної заміни оливи АКЗП; ділянка мехобробки із токарним, фрезерним, шліфувальним верстатами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що комунальники вивезли понад 260 тонн будівельних уламків з місць влучання ракет в Запоріжжі

Джерело: 061.ua