Мер Енергодару розповів, як випускники шкіл, що перебувають на окупованій території, можуть отримати свідоцтва про освіту

Управлінням освіти Енергодарської міської ради вже замовлені документи про освіту учням 9 та 11 класів. Свідоцтво про здобуття повної освіти отримають 324 випускника 11 класів та базової середньої освіти – 364 учня 9 класів.
Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов на своїй сторінці в Telegram
Додаткове замовлення документів про освіту, в разі необхідності, може бути здійснене у травні поточного року.
«Алгоритм отримання документів про здобуття освіти залишається таким, як і минулого року. Буде визначено навчальний заклад в Запоріжжі, в якому ви люди зможуть забрати свої свідоцтва (його адресу ми повідомимо, коли документи будуть роздруковані та надійдуть для подальшої видачі). Для тих енергодарців, які перебувають за кордоном, будемо організовувати можливість дистанційного отримання документів про освіту. І, врешті, хто наразі немає фізичної можливості забрати свої свідоцтва:  вони будуть зберігатися у визначеному закладі в місті Запоріжжі. Ви зможете отримати документи пізніше, коли у вас з’явиться така змога», – повідомив міський голова.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області в громадах на лінії вогню досі проживають 892 сім’ї, в яких виховується 1353 дитини.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua