На частині територій Запорізької області соціальні виплати та пенсії отримати неможливо

Мінреінтеграції та обласна влада Запорізького регіону відпрацьовують проблемні питання тимчасово окупованих територій

Представники Запорізької обласної військової адміністрації взяли участь у селекторній нараді, яка відбулась за ініціативи Міністерства.

На нараді були присутні представники банків та Укрпошти, оскільки на більшості тимчасово окупованих територій, в тому числі у Запорізькій області, проблемним залишається питання виплати соціальних коштів та пенсій.

Як відзначалося раніше, через бойові дії у нашому регіоні, деякі відділення Ощадбанку не працюють. Окупанти пошкодили приміщення, є проблеми зі зв’язком та інтернетом.

Через це люди не мають можливості отримувати виплати. Особливо це стосується мешканців Мелітополя, Бердянська та Василівського району. Наразі, питання соціальних виплат та пенсій у Запорізькій області залишається відкритим.

Крім цього, учасники наради обговорили проблеми, що існують у роботі комунальних закладів, а також відновлення газопостачання та електропостачання на тимчасово окупованих територіях.

Джерело: Запорізька обласна військова адміністрація

Читайте також: У Запоріжжі з’явився патріотичний мурал — фото.

Читайте наші новини на сайті zprz. city.

Сообщение На частині територій Запорізької області соціальні виплати та пенсії отримати неможливо появились сначала на Індустріалка – новини Запоріжжя.