На Запорізькому напрямку ворог веде спроби наступу невеликими групами – полковник Євгеній Єрін

Вже у кількох щоденних зведеннях Генштабу ЗСУ йде мова про спроби ворога вести наступ на Запорізькому напрямку. Але це не масштабні наступальні дії, а більше перевірка на міцність оборони українських захисників, а також спроба покращити своє тактичне положення.
Про це у телемарафоні «Єдині новини» заявив керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євгеній Єрін.
За словами Єріна, зараз ворог веде наступ невеликим групами, але виключати більш активних дій Запорізькому напрямку не можна.
– Сказати, що це якийсь великий наступ, неможливо. Це маленькі групи, десь плюс-мінус до 10 людей, якими ворог намагається, по-перше, перевірити на міцність нашу оборону, і в разі якщо б йому це вдалося, можливо на окремих ділянках він покращив би своє, наприклад, тактичне положення. Таким чином ворог просто намагається поки що на даному етапі покращити своє тактичне положення і зайняти більш вигідні позиції для здійснення оборони. Разом з тим виключати якихось більш активних дій на Запорізькому напрямку не можна, тому що ворог зібрав в принципі певні сили. Сказати, що це повноцінний удар або угруповання, ми не кажемо про це, але разом з тим на певних ділянках, на певних напрямках ворог може здійснювати якісь більш активні дії, – сказав Єрін.
Як раніше писав 061, жителів Оріхова закликають обмежити пересування містом.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua