Окупанти проводять обшуки у домах жителів Запорізької області та чинять тиск на поліцейських

У Мелітопольському районі, за словами місцевих жителів, окупанти проводять обшуки у помешканнях людей

На території тимчасово окупованого Мелітопольського району у домах місцевих жителів окупанти шукають зброю, документи, запаси харчів, а також намагаються отримати інформацію про воїнів АТО/ООС, військовослужбовців ЗСУ, співробітників правоохоронних органів України. Про це повідомляється у телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, також на тимчасово зайнятих росіянами територіях Запорізької області діють мобільні патрулі та пости з числа мобілізованих мешканців тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей. Окрім того, окупанти проводять рейди комунальними закладами для виявлення чоловіків призовного віку та примусово відправляють їх до військкоматів. З числа українських поліцейських, через залякування та тиск на їхніх близьких та родини, окупанти створюють загони так званої “народної міліції”.

Як писала «Індустріалка», у Запорізькій області були помічені випадки ведення ворогом бойових дій в цивільному одязі.

Відомо також, що окупаційні війська намагаються проводити заходи інформаційно-психологічного впливу на жителів окупованого Запорізького краю.

Нагадаємо, вчора у Запоріжжі було чути, як працювали установки залпового вогню та боги війни.

Сообщение Окупанти проводять обшуки у домах жителів Запорізької області та чинять тиск на поліцейських появились сначала на Індустріалка – новини Запоріжжя.