Окупанти завдали 207 ударів по Запорізькій області, – поліція

Вихідними російські загарбники здійснювали атаки по Запоріжжю, а також населеним пунктам Василівського і Пологівського районів. Загинули троє мирних мешканців, ще двоє людей травмовані. 
Про це повідомляє 061 з посиланням на обласне управління Нацполіції.
Ворожих ракетних ударів зазнало Запоріжжя, зафіксовані авіаудари по Оріхову, Чарівному, Гуляйпільському і Залізничному, противник здійснив атаки з використанням безпілотників по Гуляйполю і Ольгівському. Зі ствольної і реактивної артилерії обстрілювалися Новоандріївка, Чарівне, Мала Токмачка, Малинівка, Новоданилівка, Новопавлівка, Білогір’я, Полтавка, Червоне, Преображенка, Гуляйпільське, Плавні, Степове, Малі Щербаки, Кам'янське.
18 березня загарбники нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Пошкоджено будівлю ресторанного комплекса. Інші ракети влучили по території промислового об’єкту. Зруйновано виробничий цех. 
У Пологівському і Василівському районах внаслідок ворожих атак постраждав житловий фонд. Руйнувань зазнали оселі, господарські приміщення, а також транспортні засоби. 
Впродовж трьох діб у результаті ворожих атак загинули і постраждали мирні мешканців. У Кам’янському загинули чоловіки 1983 і 1985 років народження, та жінка, 1987 року народження. 64-річного місцевого мешканця ушпиталили з множинними мінно-вибуховими травмами. У Гуляйполі поранення отримав 44-річний чоловік, який отримав поранення голови, ховаючись від обстрілів у дворі. 

Раніше 061 повідомляв, що у Гуляйполі п’яний місцевий мешканець вихопив зброю у військового і влаштував хаотичну стрілянину. Загинув військовий, ще троє людей отримали поранення.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua