Пиар за деньги налогоплательщиков: запорожский блогер рассказал, почему стоит закрыть телеканал “Z”, – ВИДЕО

Как пример используются сюжеты о фонтанах и обысках в мэрии

Коммунальный телеканал "Z" бесполезен как СМИ и не должен финансироваться налогами запорожцев – такая основная мысль блога, который сегодня, 15 мая, опубликовал редактор сайта "Наші гроші. Запоріжжя" Юрий Сидоров.

"Коли в Запоріжжі десятки обшуків, заступник мера втік і генпрокурор звинувачує його в розкраданні 80 мільйонів – в програмі "Акценти дня" обговорюють кишенькових злодіїв. Це стандарт роботи комунального телеканалу Зет, який функціонує за гроші платників податків.А хтось пам'ятає повідомлення чи публікації від своїх друзів із захопленням матеріалами телеканалу Зет?

Але щось роблять, ось ми і мовчимо роками.

А по факту нам щороку розповідають одне й теж: запрацювали фонтани,законсервували фонтани, обрізали дерева, залатали дірку на дорозі, відвідали… Значимість цієї інформації нульова. А витрачати мільйони заради тої незначної кількості корисної інформації абсурдно.

Тож по результату, при колосальних фінансових вливаннях переформатування зробили, депутатські перевірки проводили і навіть редакційна рада є. І все той же сумний результат, бо всі прописані пафосні речі в статуті легко можна звести до формальностей одним е-мейлом (і про це в тому числі дивіться у відео). Тож варто зрозуміти: не буде об'єктивним ЗМІ з прямим підпорядкуванням мерії і його потрібно закрити", – пишет Сидоров в анонсе к видео.

Читайте также:Мелитопольские коммунальщики заказали услугу предпринимателю с номером "сепаратистки" Уманец