Під Бахмутом загинув талановитий дизайнер із Запоріжжя

Під Бахмутом загинув запорізький дизайнер та ілюстратор Тарас Воротний. Йому був лише 31 рік. 
Про це у соцмережах повідомляють його друзі. 
У 2008 році Тарас закінчив Запорізький Січовий колегіум, після чого навчався на факультеті журналістики ЗНУ. Свою професію він пов'язав із творчістю – став відомим дизайнером та ілюстратором. Зокрема, розробив лого "Демократичної сокири". 
– Тебе мало хто знав, бо ти не любив публічності. Але кожен з нас носив частинку тебе зі собою. Прапор, плакат, листівка, шеврон, футболка, наші пости в усіх соцмережах — ми й не знаємо, чи був хоч один проєкт без тебе, – написали на сторінці "Демсокири" в Фейсбуці. 
Тарас був патріотом України, брав участь у Революції Гідності. З початком повномаштабного вторгнення пішов захищати країну. Друзі згадують про Тараса як про дуже добру, щиру людину, з тонким почуттям гумору.  
 - Тарас Воротний був неймовірно обдарованим, талановитим творцем у багатьох галузях мистецтва. Він жив красивим, насиченим подіями в Україні, в рідному Запоріжжі життям. Ніколи не був байдужим – ні до людських доль, ні до долі України. Допомогою йому була література, тонкий гумор, іронія, щирість, -  згадують про свого випускника у Запорізькому Січовому колегіумі. 
У Тараса залишилась мати, картка матері 4149 4993 4200 6754 Бойко Наталія Василівна.

Як раніше писав 061, на фронті загинув запорізький художник та дизайнер Владислав Коломийчук. 
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua