Російські окупанти до смерті закатували екс-директора Пологівського лісгоспу

Російські окупанти до смерті закатували Заслуженого лісівника України Володимира Носика, який донедавна очолював Пологівський лісгосп.
Про це повідомили в Державному агентстві лісових ресурсів. 
– Володимир Іванович 42 роки пропрацював в лісовому господарстві. Останні 35 років він працював в Пологівському лісгоспі (в тому числі, на посаді директора), – зазначили в Держагентстві лісових ресурсів.
Володимира Носика призначили директором ДП "Пологівське лісомисливське господарство" у 1992 році.

Заступник директора підприємства Дмитро Костюк в одному з інтерв'ю в червні 2022 р. повідомив, що Носик залишився на тимчасово окупованій території. 
– Наш директор Носик Володимир Іванович – на окупованій території. По можливості він намагається до останнього підтримувати діяльність лісгоспу та хоча б рятувати майно. Добре, що із ним є зв’язок. Однак, маємо інформацію, що нерухоме та рухоме майно по окупованих лісництвах вже десь розграбоване, – розповів Дмитро Костюк.
За даними Опендатабот, 29 серпня 2022 Володимира Носика на посаді директора ДП "Пологівське лісомисливське господарство" замінив Дмитро Костюк. Зараз підприємство знаходиться у стані припинення. 
Як раніше писав 061, ворог завдав 185 ударів по містам та селам Запорізької області.
Джерело: 061.ua