Син запорізького нардепа Євгена Шевченко під час війни поповнив свій автопарк автівкою за $216 тисяч

Родини двох запорізьких нардепів оновили автомобільний парк під час війни. Мова йде про сина скандального тепер вже позафракційного нардепа Євгена Шевченка, що навесні повідомив, що пішов служити в ГУР та нардепа від забороненої ОПЗЖ Володимира Кальцева.
Про це йдеться у сюжеті Вадима Коршенка на Bihus.Info, передає 061.
У травні 2022 року на сина нардепа Євгенія Шевченка (обраного від “Слуги народу”, а нині члена депутатської групи “Відновлення України”) оформили Mercedes-Benz G63 AMG 2022-го року. Ціни на такі стартують з $216 тис. Раніше журналісти фіксували нардепа, що вихвалявся дружбою з Лукашенко, в урядовому кварталі на BMW X5M (від $169 тис.), теж оформленому на його сина.

Ще один запорізький нардеп, що раніше входив до забороненої “ОП – ЗЖ“, а нині член групи “Опозиційна платформа за життя і мир” Володимир Кальцев у вересні 2022-го року придбав Jeep Grand Cherokee 2013-го року. Ціни на такі стартують з $16,8 тис.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кількох нардепів від колишньої ОПЗЖ достроково позбавлять мандатів через наявність російських паспортів. Серед них і скандально відомий парламентарій з Бердянська
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua