У Запоріжжі комунальники заплатить більше мільйона гривень за нові дорожні знаки

Комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло" оголосило тендер на закупівлю дорожніх знаків з кріпленням на суму в 1 мільйон 154 тисячі гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

У технічному завданні вказано про те, що мова йде про 913 дорожніх знаків ІІ типорозміру з кріпленнями на окрему стійку чи на трос. Зокрема, це знаки «Дорожні роботи» , «Рух заборонено», Напрямки руху по смугах », «Обмеження максимальної швидкості», «Зона стоянки», «Напрямок головної дороги» та багато інших.

В умовах зазначається, що знаки повинні бути виготовлені з оцинкованої сталі товщиною 0,8-1,2 мм. Краї знаку для зміцнення конструкції повинні мати катаний суцільний подвійний загин по периметру. Виготовлятися вони мають зі світлоповертальною поверхнею, а тильна сторона повинна мати антикорозійне покриття, нанесене методом порошкового фарбування.

Серед кваліфікаційних критеріїв замовник вказав наявність необхідних фахівців та спецтехніки. Також учасники мають підтвердити якість дорожніх знаків та окремо якість порошкової фарби

Гарантійний термін: 7 років від дати введення в експлуатацію

Проведення аукціону заплановане комунальниками на 1 травня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що робоча група при Запорізькій ОДА встановила порушення при закупівлі медичного обладнання

Джерело: 061.ua