У Запоріжжі на блокпосту правоохоронці виявили фургон з фальсифікованим алкоголем вартістю в 70 тисяч гривень

У Запоріжжі поліцейські вилучили у експедитора фальсифікований алкоголь, вартість якого за цінами чорного ринку складає близько 70 тисяч гривень, та автівку, якою здійснювалась його незаконне транспортування.
Про це повідомили в пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.
Так, 7 квітня під час несення служби на одному з блокпостів Комунарського району співробітники поліції зупинили автомобіль «Опель Віваро» під керуванням  30-річного місцевого мешканця. В автівці знайшли майже 400 літрів алкоголю невідомого походження
Під час проведення огляду в кузові автомобіля поліцейські виявили велику кількість спиртного, дозвільні документи щодо походження та транспортування якого у керманича були відсутні. Надати будь-які пояснення щодо виявленого вантажу чоловік відмовився.
Слідчі виявили та вилучили із автівки 37 ємностей по 10 літрів та 4 ємкості по 6 літрів алкоголю невідомого походження загальною вартістю близько 70 тисяч гривень. Усі зразки вилученого направлено на експертні дослідження.

Наразі відкрито кримінальне провадження за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування підакцизних товарів.
Санкція статті передбачає штраф до 170 тисяч з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі з початку року зареєстрували 158 ДТП з постраждалими, де загинуло 14 людей.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua