У Запоріжжі патрульні оштрафували двох забудькуватих чоловіків, що повідомили про викрадення авто

Патрульні поліцейські отримали дві заяви віл запоріжців щодо викрадення авто. Поки правоохоронці шукали машині і залучили до цього декілька підрозділів з’ясувалося, що виклики хибні.
Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Запоріжжя, передає 061.
Так, у Дніпровському районі, чоловік повідомив, що його транспортним засобом Ford Transit незаконно заволоділи невідомі.  Поки інспектори намагалися з’ясувати всі деталі і залучили до відпрацювання колег, чоловік згадав, що насправді припаркував авто в іншому місці.
Пізніше, у Заводському районі, мешканець міста виявив відсутність свого авто ЗАЗ. На уточнюючі питання патрульних чоловік постійно плутався та не зміг чітко пояснити, де саме залишив авто. Врешті-решт транспортний засіб знайшовся: виявилось, що дружина взяла машину в користування і не повідомила про це чоловіка.

На обох заявників патрульні винесли постанови за завідомо неправдивий виклик спецслужб. Їм тепер загрожує штраф від 850 до 3400 гривень.
Раніше ми писали про те, що в Федерації легкої атлетики розповіли про стан 16-річної спортсменки, яку збив автомобіль в Запоріжжі.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua