У Запоріжжі просять відновити роботу ще одного автобусного маршруту

Запоріжці створили одразу декілька петицій до міської ради з проханням відновити роботу автобусного маршруту №29 (Павло-Кічкас – 4-й Південний мкрн).
Про це повідомляється на порталі електронних петицій Запорізької міськради, передає 061.
Найбільшою проблемою наразі залишається транспортне сполучення в деяких районах міста. У зв’язку з цим є дуже багато запитів від мешканців Заводського району міста стосовно відновлення автобусного сполучення.
Так, автор однієї з петицій Богдан Герасименко зазначає про те, що мешканці Заводського району відчувають гостру потребу у автобусному маршруті № 29 «Павло-Кічкас — 4-й Південний мкрн».
«Прошу депутатів Запорізької міської влади спільно з КП «Запоріжелектротранс» розглянути можливість відновлення згаданого маршруту», – зазначається в тексті петиції.
Автор іншої петиції Дмитро Петровський просить відновити роботу комунального автобуса №29 за новим маршрутом Кічкас -Металургів-АТК-Обласна лікарня.
«Дуже важко виїхати з Кічкаса до міста, 13 тролейбус прибрали, трамвай іде коротким маршрутом. По-друге: район АТК на Космосі залишився без комунального транспорту, 8 тролейбус скоротили до Сєдова. По-третє, дуже важко дістатися з міста до Обласної лікарні, комунального транспорту там немає», – аргументує свою позицію автор.
Також з’явилися петиції з проханням створити автобусний маршрут «Бородинський-Запоріжсталь», організувати маршрут муніципального автобуса «Каскад фонтанів Райдуга – Вокзал Запоріжжя-2 – ЦПКіО Дубовий гай», а також маршрут «Павло-Кічкас – Запоріжсталь – Мотор-Січ».
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що із прифронтового Оріхова до Запоріжжя запустили безкоштовну маршрутку.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua