У Запоріжжі райадміністрація без конкурсу віддала підряд на ремонт доріг на 10 мільйонів гривень новоствореній фірмі

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Дніпровському району оголосила тендер на ремонт доріг вартістю в 10 876 610 гривень. Мова йде про допорогові закупівлі у одного учасника без проведення аукціону.
Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.
Згідно технічного завдання підряднику потрібно зняти старе асфальтне покриття, вивезти сміття і покласти асфальт на площі в 10 200 квадратних  метрів.  Гарантія якості наданих послуг – 36 місяців.
Серед кваліфікаційних критеріїв – наявність асфальтоукладача – не менше 2 шт.; самоскидів – не менше 9 шт.; дорожньої фрези – 3, дорожніх катків – не менше 5, пересувних компресорів – 2, автогрейдерів, поливних машин, екваторів та навантажувачів (по одній одиниці)
Відомо, що єдину пропозицію подало приватне підприємство «Доргарант» на суму в 10 829 701 гривень. Фірма зареєстрована у Запоріжжі всього 8 місяців назад. Її керівником і директором є Гор Фтоян. За цей час фірма вже встигла отримати два підряди від тієї ж Дніпровської адміністрації на 5,1 мільйони гривень і від департаменту інфраструктури на 3,9 мільйони гривень. Що ж до самого Фтояна, то він був директором ТОВ “Дорвектор“ та одеської «Бам Трейд Індастріс». У Гора Фтояна техніку орендувало ТОВ “Вогнетривавтоматикасеріс”, частим субпідрядником якої є ТОВ “ПМК №28 Водбуд” Артура Гарсляна – екс-директора КП “Преса”.
Договір райадміністрації з "Доргарант" поки що не підписан.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району оголосила тендер га поточний ремонт тротуарів на внутрішньоквартальній території вартістю в 3 мільйони гривень.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua