У Запоріжжі районна адміністрація віддасть 15 мільйонів гривень за аварійний ремонт доріг новостовореній фірмі

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Дніпровському району оголосила тендер та без аукціону віддала 14 мільйонів 988 тисяч гривень за аварійний ремонт доріг фірмі, що була створена лише рік тому.
Про це повідомляє 061 з посиланням на реєстр публічних закупівель «Prozorro»
В технічному завданні вказано, що від підрядника вимагається зняти асфальтобетонне покриття доріг за допомогою машин для холодного фрезерування на загальній площі 7680 м2, вивезти сміття та улаштувати покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником при ширині смуги до 3 метрів на площі в 9000 м2
Підрядник має надати послуги в строк до 31.07.2023 року. Гарантія якості наданих послуг – 36 місяців
Серед кваліфікаційних критерів в райадмінісрації зазначили про наявність матеріально-технічної бази з підтверджуючими документами та залучення не менше 10 працівників робітничих професій Серед працівників обов’язкова наявність виконроба – не менше 1 особи та спеціаліста-кошторисника або інженера-проектувальника (інженерно-будівельне проектування у частині кошторисної документації) – не менше 1 особи. Разом з довідкою необхідно надати чинний документ, що підтверджує кваліфікацію спеціаліста-кошторисника або інженера-проектувальника, а саме: сертифікат, свідоцтво про підвищення кваліфікації тощо.
Відомо, що єдину пропозицію подало приватне підприємство «Доргарант» на суму в 14 998 197 гривень. Фірма зареєстрована у Запоріжжі всього 12 місяців назад. Її керівником і директором є Гор Фтоян. За цей час фірма вже встигла отримати 6 підрядів від тієї ж Дніпровської адміністрації та департаменту інфраструктури міськради на загальну суму в 45,1 мільйон гривень.

Що ж до самого Фтояна, то він був директором ТОВ “Дорвектор“ та одеської «Бам Трейд Індастріс». У Гора Фтояна раніше техніку орендувало ТОВ “Вогнетривавтоматикасеріс”, частим субпідрядником якої є ТОВ “ПМК №28 Водбуд” Артура Гарсляна – екс-директора КП “Преса”.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua