У Запоріжжі районна адміністрація замовила вивезення гілля у свого улюбленця на 1,8 млн гривень

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району оголосила закупівлю на утримання внутрішньоквартальних територій, а саме навантаження, подрібнення та вивезення гілля на суму в 1 мільйон 790 тисяч гривень.
Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.
Відомо, що договір з підрядником діятиме протягом 2023 року. Загальний об’єм на навантаження, подрібнення та вивезення гілля – 268,00 т.
В перелік робіт входить навантаження гілля, перевезення, подрібнення гілля в щепу, перевезення щепи на санкціонований полігон та утиліхація
Серед кваліфікаційних критеріїв вказана наявність обладнання та спеціалізованої техніки: навантажувач, вантажний автомобілі та/або трактор з причепом; подрібнювачі та інше. На підприємстві мають бути залучені не менше 8 працівників, включаючи водіїв.
Тендер на закупівлю без аукціону отримало підприємство «Аркон Компані», де власником є Валентина Писанко із Запоріжжя. Особа з таким ПІБ значилася працівницею фірми «Жилкомсервис», яка також входить в орбіту «Нової політики» та «Мотор Січі».  «Запоріжремсервіс» було одним з головним замовників фірмам з орбіти  “Нової політики” протягом 2015-2020 років. В 2022 році компанія отримала переможних лотів на суму в 7,6 млн грн. Загалом вони отримали лотів на більше ніж 30 мільйонів гривень в період з 2019-2023 рік. Близько 70% тендерів саме від Комунарської райадміністрації.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua