У Запоріжжі районна адміністрація заплатить трохи більше мільйона гривень своєму улюбленцю за покіс трави

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району оголосила тендер на покіс трави вартістю в 1 мільйон 99 тисяч гривень. Замовлення без проведення аукціону адміністрація віддала знайомому ФОПу.
Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.
Покосити траву підрядники мають на загальній площі в 379 163 метри в період до 31 жовтня 2023 року. До складу послуги входить: безпосередньо, сам покіс трав; згрібання та збирання скошеної трави із зеленої зони та прилеглої до неї території;  вивезення скошеної трави. Кратність покосу трави: орієнтовано 2 рази на місяць.
Для забезпечення виконання вимог зазначених у технічному завданні для покосу трави обов’язкова наявність транспорту, а саме легковий або вантажно-пасажирський автомобіль – не менше 1 од.; автотранспорт для вивозу трави – не менше 2 од.; мотокосарка / або бензокосарка – не менше – 5 од; навантажувач або екскаватор – не менше – 1од.
Крім того серед кваліфікаційних критеріїв є  наявність власних робітників робочих професій не повинна бути менше ніж 5 осіб (без урахування робітників, зайнятих керуванням та обслуговуванням автотранспорту) і довідка у довільній формі про наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору,
Без проведення аукціону замовлення райадміністрація віддала ФОП Ярошенко Геннадій Дмитрович вартістю трохи менше від очікуваної – 1 мільйон 62 тисячі гривень. В минулому році Ярошенко отримав замовлень на свій ФОП від Шевченківської адміністрації на суму в 3,9 мільйона гривень.  Генадій Ярошенко також є засновником юридичної особи ТОВ «Япаз», що спеціалізується на діяльності ресторанів, ТОВ «Метпромсистема», що займається оптовою торгівлею та металобрухтом та ТОВ «Вгрейс», що займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що виконком Запоріжжя заплатить 1,5 мільйона гривень за ремонт приміщень підвалу.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua