У Запоріжжі розпочали видавати акти майна для мешканців двох дев’ятиповерхівок, що постраждали від ворожої атаки

Мешканцям двох найбільш постраждалих дев’ятиповерхових будинків по вулиці Запорізькій розпочали видавати акти обстеження пошкодженого майна, складені міською комісією.
Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає 061.
Власники зруйнованих та пошкоджених квартир можуть отримати ці документи з 10 до 17:00 у наметі міської ради, встановленому біля багатоповерхівок.
Після отримання акту мешканці, чиє житло було зруйноване або визнане непридатним для проживання у результаті російського обстрілу, зможуть оформити статус ВПО та отримувати відповідні виплати від держави та міста.
Також, не зважаючи на вихідні, біля будинків працююють усі міські служби, які усувають наслідки обстрілу. Задіяні фахівці та техніка міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, КП «Зеленбуд», «ЕЛУАШ», «Запоріжремсервіс», концерну «Міські теплові мережі», а також волонтери і керуюча компанія. Продовжується демонтаж пошкоджених зовнішніх конструкцій, збір та вивезення сміття, «закриття» вибитих вікон.  
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що внаслідок ворожого ракетного удару по багатоповерхівці у Запоріжжі постраждала родина вчителя фізкультури з Оріхова.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua