У Запоріжжі суд відправив за грати на 8 років чоловіка, що вбив свого товариша у лікарні

Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя присудив 8 років позбавлення волі для  49-річного чоловіка, який перерізав горло свою знайомому прямо у міській лікарні.
Про це повідомляється у реєстрі судових рішень, передає 061.
Ця історія трапилася наприкінці грудня 2019 року у 5-й міській лікарні Запоріжжя. До лікарні надійшов 41-річний чоловік із пораненням – йому прострелили око. Через два тижня у лікарню прийшов чоловік, що представився його родичем і пройшов у палату.
Допитаний хірург лікарні розповів, що на той момент він знаходився на чергуванні. Близько першої або другої години ночі почув крики. Забігла медична сестра і сказала, що є постраждалий з кількома ножовими пораненнями. Коли вони підбігли до нього, то він вже був мертвий. При огляді пацієнта було виявлено кілька ножових поранень в області шиї та грудної клітини. Інтерн повідомив, що бачив вбивцю та саме він знайшов тіло на підлозі, біля якого була калюжа крові.
Підозрюваний у суді свою провину заперечував і казав, що у нього не було мотивів вбивати свого друга. Він з ним познайомився у 2008 році, коли вони разом відбували покарання  у Бердичівській колонії Житомирської області, певний час товаришували сім’ями, а потім стали менше спілкуватися через конфліктну ситуацію між їх дружинами
Розглянувши усі докази та результати експертиз, суд дійшов висновку, що мова не йшла про самозахист і засуджений скоїв умисне убивство. Йому присудили 8 років за гратами.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі затримали жінку, яку підозрюють у замаху на вбивство.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
 
Джерело: 061.ua