У Запоріжжі «Тепломережі» замовили на мільйон гривень послуги з охорони фірмі колишніх правоохоронців

Концерн «Міські теплові мережі» оголосив тендер на охоронні послуги вартістю в 1 002 020 гривень.
Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.
В технічному завданні зазначено про те, що виконавець протягом всього 2023 року має надати два типи послуг – з моніторингу сигналів тривоги, що надходять з пристроїв охоронної сигналізації; а послуги з охорони майна Кількість пультів централізованого спостереження замовника – 140 одиниць. 
Охоронна фірма має забезпечити негайне прибуття групи мобільного реагування на об’єкт у разі спрацювання сигналізації та здійснення відповідних дій, спрямованих на встановлення причин спрацювання сигналізації, а в разі необхідності – припинення правопорушення або злочину на об’єкті.
Щодо охорони на місці, то фірма має здійснювати візуальний нагляд за майном замовника, переданого за описом, в період часу та дислокації, які будуть визначені в період дії договору. Персонал  виконавця повинен прибути на об'єкт впродовж 2-х годин з моменту отримання заявки. Максимальний загальний обсяг послуги – 3410 людино-годин.  Охоронний персонал повинен мати професійну підготовку і досвід роботи; знання основ законодавчої бази і медичної підготовки, володіння прийомами самооборони і рукопашного бою; знати, як діяти в екстремальних ситуаціях, уміти швидко реагувати,
Без проведення конкурсу «Тепломережі» віддали замовлення Товариству з обмеженою відповідальністю "Охоронний Холдінг- Славутич". Бенефіціаром вказаний київське ТОВ "Охоронний Холдінг", де власниками зазначені Микола Куп`янський (екс генерал-лейтенант міліції начальник ГУ МВС України в Донецькій області). та мешканець Донецької області Олександр Москаленко.  Директором «Охоронний Холдінг- Славутич» Сергій Третьяков. Людина з таким же ПІБ раніше працювала заступником начальника ГУМВС) України в Дніпропетровській областi, що підпав під люстрацію.  Раніше власником ще був вказаний в.о начальника маріупольскої міліції в 2014 році Сергій Горулько. Компанію пов’язують з низкою підприємств зі сфери впливу Ріната Ахметова.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізькі «Тепломережі» можуть перейти на чотириденний робочий тиждень через брак коштів.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua