У Запоріжжі в мережі одного з зоомагазинів запустили проєкт, що допоможе безпритульним пухнастим улюбленцям знайти домівку

Магазини мережі MasterZoo розгорнули проєкт з прилаштування тварин, що допоможе домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть в притулках, знайти домівки. Прямо в магазині можна обрати для себе песика або котика по фото та інформації про нього, а також отримати консультацію з догляду та подарунковий бокс.
Про це повідомили в мережі зоомаркетів, передає 061.
У Запоріжжі такий магазин розташований в ТРК «Сіті Молл». Тут можна побачити стенди з фото та інформацією про тварин, які хочуть знайти домівку.
Консультанти на місці розкажуть про тонкощі поводження та догляду за обраним пухнастиком, а також нададуть подарунковий бокс, у якому підібрані ласощі та засоби для догляду за кішкою чи собакою для комфортної адаптації та підтримки тварини в новій сім’ї.

В мережі зоомаркетів пояснюють, що через повномасштабну війну частина притулків по всій країні зазнала руйнувань, а інші — переповнені та не в змозі допомогти всім тваринам, які потребують прилаштування, лікування та харчування. Завдяки такій ініціативі, якомога більшій кількості тварин отримає шанс на повноцінне життя в родині.
«У той час, як більшість притулків для тварин перебувають на межі виживання, ми не могли залишитися осторонь й, окрім щомісячної благодійної допомоги, прийняли рішення організувати проєкт з адопції, який буде закривати не лише точкові потреби, а вирішувати питання безпритульних тварин системно. Ми хочемо привернути увагу суспільства до проблеми безпритульних тварин та популяризувати “усиновлення” чотирилапих небайдужими українцями. Проєкт стартував на початку цього року, і ми будемо робити все можливе, аби він тривав на постійній основі», — коментує засновниця найбільшої всеукраїнської мережі зоомаркетів MasterZoo Поліна Кошарна.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що жителька зруйнованого російською ракетою будинку в Запоріжжі зустрілась з бійцями ДСНС, які врятували її з котом.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua