У Запоріжжі внаслідок ракетного удару пошкоджено близько 300 квартир

У Запоріжжі в будинках, куди вдень влучила російська ракета, завершено пошуково-рятувальні роботи та слідчо-оперативні.
За даними в.о.міського голови Запоріжжя Анатолія Куртєва, на цей час відомо, що, окрім двох багатоповерхівок, які отримали значні пошкодження і в яких постраждало 34 квартири, ушкодження від вибухової хвилі отримали також вікна і балкони ще 12-ти прилеглих будинків. Загалом пошкодження різного ступеню отримали більше трьохсот квартир.
Бійці ДСНС врятували шістьох людей. За життя ще 25-ти – зараз боряться запорізькі медики. Троє постраждалих знаходяться у важкому стані, 19 людей перебувають у стані середньої тяжкості. 
"Пʼяти людям, які звернулися за допомогою про розселення, ми надали місця у модульному містечку та в одному з шелтерів", – йдеться у дописі.
Міські служби знаходяться на місцях з самого моменту прильоту. Сьогодні у роботах були задіяні фахівці та техніка міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, «Запоріжремсервісу», «Водоканалу», «Запоріжміськсвітла», «ЕЛУАШу», «Міських теплових мереж». Зокрема комунальники демонтували залишки пошкоджених вікон та «закривали» їх плитами OSB і плівкою. Завтра роботи продовжаться.
Нагадаємо, ворог випустив по житловому будинку, ймовірно, ракету "Торнадо-С". 
Джерело: 061.ua