У Запоріжжі замовили ремонт ще одного укриття в дорослій лікарні

Комунальне некомерційне підприємство "Міська лікарня №8" Запорізької міської ради оголосила тендер на ремонт захисної споруди цивільного захисту (укриття) будівлі вартістю в 500 тисяч гривень.
Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.
Мова йде про завершальний етап ремонтних робіт, які виконавець повинен виконати в строк до 30 червня 2023 року.
Серед обов’язкових кваліфікаційних критеріїв – наявність необхідної матеріально-технічної бази та працівників (в особливості наявність у штаті інженера-проектувальника, що має кваліфікаційний сертифікат, сертифікованого провідного інженера-консультанта, головного інженера або виконроба, електромонтажника силових мереж та електроустаткування, електрозварника, бетоняра, монтажника систем вентиляції,монтажника санітарно-технічних систем, маляра-штукатура, лицювальника-плиточника). Крім того, обов’язковою є довідка від учасника, яка містить інформацію про досвід виконання аналогічних договорів.
Гарантія на всі виконані роботи становить 3 роки, з дати підписання сторонами акту надання послуг.
Згідно з технічного завдання, підрядник має виконати загальнобудівельні роботи – демонтаж трубопроводів та дверних коробок, фарбування підлоги будівлі,  шпаклювання та фарбування встановлення розеток, заміна трубопроводів, встановлення унітазів.
Аукціону проведено не було, і як і у випадку з 5 дитячою лікарнею, лікарнею №10, №1, №2 переможцем визначили ТОВ "Запорізька будівельна компанія", що спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель.. Директором та власником компанії є Юрій Сенькін. В минулому році компанія отримала найбільшу кількість державних замовлень за всі роки існування – 47,6 мільйона гривень.Юрій Сенькін також володіє будівельною компанією "МІРАБЕЛЬ 2007" та «Софтпро», що займається комп’ютерним програмуванням.
Раніше ми писали про те, що зараз лікарні № 8 та №2 в Запоріжжі об’єдналися, що дало змогу створити загальну лікарню.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua