У Запоріжжі жінка з двома дітьми понад два місяці жила у бомбосховищі

У Запоріжжі жінка разом з двома дітьми жила у бомбосховищі, бо опинилась на вулиці, а винаймати житло не мала можливості. Родину помітили правоохоронці під час перевірки бомбосховища.
Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області.
37-річна місцева мешканка з двома дітьми, 2020 та 2008 років народження розповідала, що після смерті цивільного чоловіка вона була змушена покинути попередню домівку, а власного житла не мала. Винаймати квартиру не має змоги, бо наразі доглядає дворічного сина і не працює.
Родина облаштувала у бомбосховищі побут – дитяче ліжко, теплі речі, але присіщенея все одно не пристосоване для проживання дітей. Тому жінка звернулась до правоохоронців з проханням допомогти покращити їм житлові умови.
Працівники поліції звернулись до Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Після складання оцінки потреб до Запорізької міської служби у справах дітей направлено клопотання щодо тимчасового влаштування матері з дітьми до комунального закладу міста. Квартирне питання було оперативно вирішено.

Вже наступного дня інспектори ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області допомогли сім’ї перевезти речі до нової оселі. 
Джерело: 061.ua