У Запорізькій області через ворожі обстріли за добу майже 4 тисячі родин залишилися без світла

На сьогодні, 24 серпня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання перебувають 21 341 родин у 75 населених пунктах Запорізької області.
Про це повідомляється у пресслужбі Запоріжжяобленерго, передає 061.
Ворог продовжує завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі Запорізького краю. Вночі через обстріли окупантів знову були знеструмлені 3 710 місцевих родин на Оріхівщині.
Крім того, минулої доби через бойові дії виникли пошкодження у Пологівських електромережах, внаслідок чого без енергопостачання залишилися 160 абонентів у селах Чумацьке та Решетилівське.
Також вчора через технологічне порушення на одній з підстанцій Вільнянського міжрайонного РЕМ погашалися 550 споживачів у 4 населених пунктах на території його обслуговування. До вечора їхнє енергопостачання було повністю відновлено.
По місту Запоріжжя на ранок зафіксували 6 одиничних відключень.
По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Кам’янсько-Дніпровському та Токмацькому районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.По Гуляйпільському районному відділенню та Степногірській дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових пошкоджень не зафіксовано.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що минула ніч для Запоріжжя виявилася важкою. На початку першої години ночі, під час повітряної тривоги, російські військові випустили 8 ракет по інфраструктурним об’єктам міста та передмістя. За попередніми даними, постраждалих немає.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua