У Запорізькій області окупанти грабують мирних мешканців та вивозять їх майно у Крим

Яка ситуація щодо російського вторгнення у Запорізькій області на 11 квітня

Станом на вечір 10 квітня 2022 року та ранок 11 квітня 2022 року наші військові знищили 17 окупантів, 1 танк, 4 бойові броньовані машини, 5 автомобілів. 5 окупантів поранили.

Поблизу Гуляйполя ворог наніс удар авіаційною ракетою Х-29 класу «повітря-земля», яка призначена для знищення залізобетонних споруд, мостів, посадкових смуг та кораблів.

Чернігівська громада перебуває в окупації. Тут почався політичний тиск на службовців, волонтерів. Та всіх тих, хто відмовився співпрацювати з окупаційною владою. Чинний голова Чернігівської селищної ради відмовився співпрацювати з окупаційною владою та виїхав з смт Чернігівка. Окупанти розшукують воїнів АТО/ООС.

Також окупанти продовжують займатися мародерством по всій тимчасово окупованій території області Награбоване вони везуть у напрямку тимчасово окупованого Криму.

За інформацією з Чернігівської громади, окупанти вивозять майно з хат, ночують у будинках місцевих мешканців. Багато цивільних через те вимушені виїхати до Запоріжжя. Про це повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

Раніше «Індустріалка» повідомляла, що біля села Малинівка неподалік Гуляйполя бійці мелітопольського підрозділу тероборони ЗСУ витягли з річки БМП-3 російської армії.

В Енергодарі ворогу вдалося створити радіостанцію «Радіо росії», по на хвилях якої розповсюджують неправдиву і спотворену інформацію, ворожу пропаганду. Крім того, окупанти із пропагандиською метою поширюють фото, як вони роздають нібито гуманітарну допомогу від росії пенсіонерам міста.

Також вороги розшукують і викрадають чоловіків Василівського району, закидаючи їм надумані звинувачення у вбивствах та тероризмі.

Читайте також: Як у Запоріжжі працюватиме громадський транспорт 11 квітня

Читайте наші новини на сайті zprz. city

Сообщение У Запорізькій області окупанти грабують мирних мешканців та вивозять їх майно у Крим появились сначала на Індустріалка – новини Запоріжжя.