У Запорізькій області російського “утопленика” витягували американськими тракторами

Мелітопольські територіали врятували «утопленика» – російську БМП-3

Біля села Малинівка неподалік Гуляйполя бійці мелітопольського підрозділу тероборони ЗСУ витягли з річки БМП-3 «другої армії світу».

БМП-3

Звільнення цього населеного пункту від російської нечисті було настільки динамічне, що орки кинулись у різнобіч, хто на чому міг.

– Ворожа «бешка» була близькою до досягнення омріяної тактичної цілі – втекти манівцями, – каже учасник бою «Охрим». – Однак наші хлопці влучили їй у тильну частину. Екіпаж наковтався української водиці, а машина тепер наша!

Із річки російську БМП-3 витягли за допомогою двох американських тракторів «Джон Дір» – бійцям ТрО радо допомогли місцеві фермери.

БМП-3

Броньована машина – «шедевр» російської «оборонки» – декілька діб пускала бульки у воді, проте, за словами спеціалістів ремонтного підрозділу, двигун з ладу не вийшов. Зараз «броню» відправлено на ремонт. Найближчим часом вона працюватиме вже на ЗСУ.

– Проводку скоріш за все потрібно буде перебирати, – каже командир територіалів. – Ми раді будь-якій техніці. Але трофейна – особлива, оскільки, окрім того, що забезпечує маневреність та захист, ще й піднімає настрій хлопцям.

Їздити на своєму танку – це одна справа, а ось, коли ти їздиш на трофейній «броні» та ще й воюєш на ній – це по-справжньому круто!

Фото бійців Запорізької бригади ТрО

Джерело: АрміяInform

«Індустріалка» писала, що в бою з окупантами загинув дитячий тренер із Запоріжжя.

Читайте також: На Донбасі загинув спасовець із Запоріжжя.

Читайте наші новини на сайті zprz. city

Сообщение У Запорізькій області російського “утопленика” витягували американськими тракторами появились сначала на Індустріалка – новини Запоріжжя.