У Запорізькому районі обліковується всього 27 шкіл, що працюють за змішаною моделлю навчання

У Запорізькому районі нараховується поки 27 шкіл, що працюють в змішаному форматі та отримали погодження від всіх структур та Ради оборони регіону.

Про це стало відомо під час брифінгу директорки департаменту освіти та науки ОВА Людмили Бухаріної, передає 061.

«Там дуже багато етапів існує перед тим, як запустити заклад освіти в змішаному форматі – починаючи від отримання дозволів від батьків, педагогічної ради, засновника, розгляд через департамент освіти, а потім подання на Раду оборони, де розглядається питання та погоджується чи ні. Між іншим, останні дві школи не були погоджені через Раду оборони, хоча учасники освітнього процесу бажали здійснювати навчання у змішаному форматі. При розгляді Рада оборони прийняла рішення відкласти на певний час це питання через безпекову ситуацію», – зазначила Людмила Бухаріна.

Також вона підтвердила, що у Запоріжжі до початку нового навчального року задля безпеки дітей планують побудувати дві підземні школи. Проте жодних подробиць про технічні характеристики, строки та місцерозташування цих закладів освіти, не розголосила, зазначивши, що ця тема буде детальніше розкрита згодом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі розказали про зміни при здачі мультипредметного тесту у межах нової вступної кампанії.

Джерело: 061.ua