У Запорізькому районі піротехники знайшли та знешкодили 34 боєприпаси

16 червня піротехніки ДСНС виявили 34 одиниці вибухонебезпечних предметів: три бойові частини РСЗО «Ураган», 31 одиницю касетно кумулятивно-осколкових елементів. Зазначені ВНП виявлені і знищені у 2 населених пунктах Запорізького району.
Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області, передає 061.
Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені на місці відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.
Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами рятувальники ліквідували 2 пожежі в Пологах та Оріхові – пожежа у приміщенні заводу «Коагулянт» на загальній площі 800 кв. м, па також в Оріхові внаслідок обстрілів горіла суха трава на відкритій території.
Також у Пологах співробітники ДСНС на спецавто здійснили супровід постраждалого до медичного закладу у м. Токмак.
Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз води для мешканців міст Пологи, Гуляйполе і села Приморське у Василівському районі. Загальна кількість води – 16 тонн.
Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що поблизу Запоріжжя українські військові збили ракету.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua