В Оріхові внаслідок ворожих обстрілів потрощено 11 вулиць

За минулу добу в поліції зареєстрували 45 ворожих ударів по Запорізькій області. Військові рф нищили цивільну та критичну інфраструктуру Запоріжжя, Оріхова та Гуляйполя, а також населених пунктів у Запорізькому районі. 
Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції.
Вночі 24 серпня Запоріжжі ворог атакував Запоріжжя: ворожі ракети влучили на територію двох промислових підприємств Шевченківського району. Як повідомили у прокуратурі, виробничі об’єкти та прилегла територія підприємств зазнали значних пошкоджень. У житлових будинках вибило вікна. 

Також ворог обстрілював Комишуваху, Розумівку та Степне.
Масштабного обстрілу зазнав Оріхів. Поліцейські зафіксували у місті 11 потрощених вулиць, на яких зруйновано понад 20 приватних будинків, квартир, гаражних і господарчих приміщень.
Ворог знову гатив по Гуляйполю, руйнуючи будинки мирних мешканців. Сильних руйнувань зазнав об’єкт критичної інфраструктури міста. Від прямого влучення снаряду зруйновано три поверхи адміністративної будівлі державної власності.
За кожним фактом збройної агресії військовослужбовців рф правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».
Як раніше писав 061, на Мелітопольщині партизани підірвали штаб підготовки до “референдуму”.
Джерело: 061.ua