В Запоріжжі створили панорами зруйнованих будинків для віртуального музею наслідків війни

Волонтери Служби автомобільних доріг Запорізької області долучились до проєкту «Війна впритул» та створили панорамні знімки у форматі 360° чотирьох зруйнованих армією рф багатоповерхівок. Наслідки воєнних злочинів росії в Запоріжжі можна побачити у будь-якій точці світу, здійснивши віртуальну екскурсію.
Про це повідомили на сторінці проекту «Війна впритул» в мережі Фейсбук.
У віртуальному музеї наслідків війни відтепер доступні кругові панорами зруйнованих будинків на вул.Зестафонській, Сталеварів, Незалежної України та пр.Соборному. Зйомки для проєкту відбувались за сприяння Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України та поліції Запорізької області.
– Нехай весь світ бачить, як страждають українські мирні міста від російських окупантів, – написали організатори проєкту.
Переглянути панорами руйнувань в Запоріжжі можна за посиланням.
«Війна впритул» — проєкт, який за допомогою кругових панорам у форматі 360°, відео з дронів та 3D-моделювання в деталях демонструє світовій спільноті, як виглядає геноцид української нації. Матеріали віртуального музею є наочними доказами злочинів росії, ініціатори проекту сподіваються, що ці матеріали допоможуть притягнути агресора до відповідальності.
Як раніше писав 061, СБУ оголосила підозру колаборантці з Михайлівки.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua