В Запорожье на Покровской ярмарке мужчина перепил и бросил свою дочь

Мужчину откачали медики и он ушел в неизвестном направлении, оставив свою дочь с патрульными

Вчера, 7 октября, на Покровской ярмарке часто терялись дети. Об этом на своей странице в Фейсбук написала пресс-офицер патрульной полиции Запорожья Юлия Шеймухова, передает 061.

"Коли ми перевіряли територію до нас підійшлажінка і віддала маленького хлопчика мені в руки. При цьому вона повідомила, що він загубився батьків поруч не має, і він постійно мовчить і не розмовляє. Ми відвели його до координаційного центру, який працював на Ярмарку, але там були одні чоловіки й він одразу почав плакати і я його одразу взяла на руки й так з ним пробула близько 25 хвилин, поки мама не прийшла.Тільки тоді малий почав посміхатись і я дізналась що йому буде 3 рочки в грудні, і звуть його Давід", – написала Юлия.

Еще один случай произошел с девчкой немного постарше.

"Її тато добряче відсвяткував на Ярмарку в безпорадному стані знаходився на вулиці, лікарі привели його до тями. Але чоловік пішов в невідомому напрямку і залишив власну доньку.Але патрульні дізнались номер телефона близьких родичів, зв'язались з ними та доставили розгублену 6 річну дівчинку додому", – рассказывает Шеймухова.

По ее словам, количество потерявшихся детей могло быть меньше, если бы в кармане у каждого ребенка лежал контактный номер телефона, по которому можно было бы найти его близких.

Напомним, несмотря на запрет, алкоголь на ярмарке продавали с самого утра.

Смотрите также:После бала: во что превратилась Набережная после Покровской ярмарки, – ФОТО