Внаслідок ракетного удару по будинку в Запоріжжі загинув чоловік, що виїхав з окупованого села

22 березня ворог завдав ракетного удару по житловій дев’ятиповерхівці у центрі Запоріжжя. Внаслідок атаки загинула 1 людина, ще 21 перебувають на стаціонарному лікуванні. Загиблий – 48-річний Олександр Самарський, який приїхав до Запоріжжя з окупованого с.Вербове, що в Пологівському районі.
Про це повідомили односільчани загиблого в соцмережах.
– Знову страшна звістка прийшла до вербівчан. Від ворожої ракети загинув наш Олександр Самарський. Прошу всіх допомогти дружині та доньці. 4149 4991 3124 2826 це рахунок доньки Катерини Самарської, – написали користувачі групи Вербівський старостинській округ.
Як повідомляє видання Obozrevatel, Олександр разом з родиною винаймав квартиру в будинку в Запоріжжі. В момент ракетного удару він з дружиною Ольгою знаходився дома. Ударною хвилею жінку відкинуло в коридор, а Олександра засипало уламками. Він загинув від численних травм. Олександр працював зварювальником на агрофірмі, його дружина – вчитель у школі.

Це вже не перша втрата для Вербового. Родом саме з цього села Каміла, яка загинула 2 березня разом з чоловіком та 7-місячною донечкою, внаслідок ракетного удару ворога по житловому будинку в Запоріжжі. 
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua