З Кам’янки-Дніпровської окупанти вивозять дітей, серед них вихованці школи-інтернату, яким керує колишня депутатка-зрадниця

8 травня російські окупанти почали вивозити дітей дошкільного та шкільного разом з батьками з захопленої Кам’янки-Дніпровської Запорізької області.
Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.
Окрім дітей з батьками, окупанти вивозять з міста освітян та інших працівників бюджетної сфери. Всіх їх евакуюють до Бердянська, але охочих виїхати небагато. В той же час, усіх медичних працівників місцевої лікарні викликали на роботу.
Пропагандисти вже зняли сюжет, в якому розповідають про вивезення дітей з Кам’янки-Дніпровської до Бердянську. Як ствреджують пропагандисти, першими з міста виїхали вихованці та педагоги місцевої школи-інтернату. Це і не дивно, адже керує навчальним закладом депутатка-зрадниця Ніна Гурська. Вона виступила основною коментаторкою на відео. В 2020 році її обрали депутаткою Запорізької обласної ради, але з приходом російських окупантів Гурська погодилась на співпрацю. Жінка на вимогу загарбників впровадила у навчальному закладі російські стандарти освіти. Гурській повідомили про підозру у колабораційній діяльності та виключили зі складу депутатського корпусу.
Джерело: 061.ua