Запорізькі енергетики відновили енергопостачання для майже 6 тисяч родин

Протягом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 5 885 споживачів.
Про це повідомили у пресслужбі обленерго, передає 061
В електромережах Запоріжжя вчора мали місце 2 технологічних порушення, внаслідок яких переривалося енергопостачання 2 825 та 2 400 абонентів відповідно. Обидва порушення були усунуті в оперативному порядку, енергопостачання запоріжців відновлено. Енергетики завершили роботи з відновлення енергопостачання 600 запорізьких родин, які були знеструмлені напередодні.
По Оріхівському районному відділенню енергетики заживили 60 домогосподарств, що були знеструмлені раніше внаслідок ворожих обстрілів.
Вільнянський міжрайонний РЕМ та Запорізький РЕМ – без відключень. По Гуляйпільському районному відділенню, а також по Степногірській дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових відключень не зафіксовано.
По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.
Загалом станом на 22 березня без енергопостачання залишаються 23 953 споживачі у 70 населеному пункті Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території):

Гуляйпільські електромережі – 12 269 абонентів;
Оріхівські електромережі – 10 031 абонент;
Степногірська дільниця – 1 648 абонентів;
Запорізькі міські електромережі – 5 абонентів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запоріжжя, ймовірно, обстріляли з РСЗВ “Торнадо С”.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua