Зеленський подякував запорізьким артилеристам за військовий гарт

Президент України Володимир Зеленський подякував та відзначив бійців, які за минулу добу дали найкращий результат. В їх числі 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» та 44-та артилерійська бригада, що працює на запорізькому напрямку.
Про це повідомляється в зверненні та на офіційному сайті ОП, передає 061
«Славетна 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – дякую вам, хлопці! Морпіхи 36-ї бригади – молодці! 55-та окрема артилерійська бригада Запорізька Січ – дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Запорізький напрямок: 44-та артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола – теж дякую за влучність.
Хочу окремо відзначити всіх тих наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, з яких бʼють по наших містах. Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей.Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті», – зазначив гарант держави у своєму зверненні.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Запоріжжі під ворожим вогнем опинились 15 населених пунктів.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua