Чиновниці Запорізької міськради, яка передала у приватну власність земельну ділянку по заниженій вартості, повідомлено про підозру

Керівниця одного з управлінь Запорізької міської ради, користуючись службовим становищем, передала у приватну власність земельну ділянку площею близько 0,1536 гектара по заниженій вартості.
Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області. 
В поліції додали, що до злочинної схеми жінка залучила суб’єкта оціночної діяльності, який після проведення експертної грошової оцінки землі вніс до звіту недостовірні відомості про її ринкову вартість. 
На підставі офіційного документу земельна ділянка була передана у приватну власність за значно заниженою ціною. В результаті чого місцевий бюджет недоотримав приблизно півмільйона гривень.
Слідчими Головного управління Національної поліції в Запорізькій області під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури завершено досудове розслідування. З метою збереження речового доказу та відшкодування збитків, завданих місцевому бюджету, на земельну ділянку накладено арешт.
Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до Орджонікідзевського районного суду.
Джерело: 061.ua