Кількість жертв внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Запоріжжі збільшилась

Вже понад добу триває ліквідація наслідків ракетного удару по житловій багатоповерхівці в Запоріжжі. Станом на 8.00 3 березня кількість жертв збільшилась з 2 до 5 осіб.
Про це журналістам повідомили в прес-службі облуправління Нацполіції.
Пошуково-рятувальні роботи продовжуються, адже за даними поліції 10 жителів будинку залишаються безвісти зниклими. Травмовано в результаті ракетного удару 8 людей.
Рятувальники також продовжують демонтаж небезпечних конструкцій. Комунальники вже вивезли понад 102 тони будівельних уламків.
До ліквідації наслідків ракетного удару залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери. Загалом на місці ворожої атаки працюють 116 співробітників різних служб та 25 одиниці техніки.
Як раніше писав 061, 2 березня близько 01:30 війська рф завдали ракетного удару по житловому будинку в Запоріжжі. Співробітники ДСНС врятували 11 людей та двох котів. Внаслідок атаки в будинку зруйновано близько 10 квартир, постраждали також 15 будинків поруч.
Джерело: 061.ua