Ворожа ракета зруйнувала квартири запорізького ді-джея та артиста симфонічного оркестру – потрібна допомога

В результаті влучання ворожої ракети в багатоповерхівку в Запоріжжі загинуло 5 осіб, 10 безвісти відсутні, травмовані 8 місцевих жителів, повністю зруйновані близько 10 квартир. Постраждалі потребують фінансової допомоги.
Внаслідок ворожої атаки зруйнована квартира Олександра Кобзаря, якого багато запоріжців знають як Dj Rufus. Сам Олександр знаходиться в реанімації. Його друзі оголосили збір на коштів на картку дружини: Юлія Кобзар 5375 4115 0173 8921 монобанк. Юлія з дитиною через обстріли міста поїхали в Польщу, зараз дружина Сашка повертається до Запоріжжя.
– Саша живий, в реанімації, лікарі кажуть що стан стабільний, до нього нікого не пускають, відключили від апарата штучного дихання, дихає сам. Я по дорозі в Запоріжжя, буду вже пізно ввечері, звісно завтра піду у лікарню. Перебуваю трохи в шоковому стані, але вірю в те, що візьму його за руку і як в диснеївських мультфільмах станеться диво. Іще раз дякую кожному з Вас за всю допомогу і окрема вдячність за молитви, – написала Юлія в соцмережі.

Також зруйнована квартира артиста Академічного симфонічного оркестру обласної філармонії Івана Левченка. Директорка філармонії Ірина Конарева просить допомогти Івану на картку 4149 4991 3795 7310. В коментарях журналістам вона зазначила, що в момент влучання Іван був у бабусі, тому залишився живий. Але його квартира на 5 поверсі повністю зруйнована. Це було вже друге влучання в його житло. Після першого Іван взяв кредит на ремонт у купівлю техніки. Зараз їм з дружиною немає де жити.

Потребує фінансової допомоги і родина вчительки однієї з запорізьких гімназій Ірини Володимирівни. Доньку Ірини Аню дістали з-під завалів зруйнованого будинку, згодом вдалось врятувати і чоловіка Ані – Юрія. Подружжя знаходиться в реанімації. Картка для допомоги Ірині Володимирівні 5167 4900 0120 3778 Ощадбанк.

Серед постраждалих Катерина Мельник. Дівчина провела під завалами 5 годин, обіймаючи свого кота. Катерина подякувала рятувальникам, які дістали її зі зруйнованого будинку.
– Рятувальник Павло, ви мій янгол, ви почули та відкопали мене, заспокоювали та вивели. Ви людина з великої літери, написала Катерина в сторіз.
Також Катерина закрила збір коштів на своє ім’я та попросила допомагати іншим постраждалим, інформацію про яких публікує в сторіз.
Джерело: 061.ua